馬鞍山一間非常有心的小店,今天假期踩單車之後,找到呢間市中心的大手燒,見定食套餐都係$50.一個,覺得都好底,而且小店非常雅致,就入來試吓。我哋叫咗天婦羅蝦定食,及熊本一口牛定食,每個定食都有沙律、生果、還有飯團, 整體嘅份量都好多,而且質素好好。天婦羅蝦非常新鮮,共有三大隻,炸粉興趣,而且蝦有鮮味。我最愛那個飯團,未到跳得很好,而且是不同穀物組的飯團,非常健康。熊本一口牛定食,牛肉葉得很好,而且肉質鮮甜,食過返尋味,另外加咗$10 ,就可以有夏日特飲,呢個蘋果芒果特飲,非常適合夏天飲。今日老闆娘煲咗粥姐茅跟粟米水,非常好吃地請埋我哋飲,真係好甜,一定再返嚟再幫襯。

2020-08-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)