2019-08-28 28 views
我和朋友第一次行堅尼地城,佢帶我去呢間餐廳食lunch,環境都幾舒服😊暗暗地既燈光,好有情調😂 我地叫咗2個lunch套餐,另外再加埋沙津同埋餐湯,沙津好新鮮,餐湯都好入味,佢仲每人有1條長餅乾,我用黎配餐湯都幾好味,食完前菜好開胃😋 我主菜就叫咗意式肉醬長通粉,肉醬味濃😍長通粉都幾有口感,同埋都好足料,我食完都覺得好飽肚😋😋我朋友就叫咗意式鼠尾草煎釀雞胸伴巴馬火腿及野菌燒汁,佢盛讚個雞胸好入味,同埋一d都唔韌,岩岩好,食落去好惹味👍👍 聽完佢講,我下次都想試下😂食完主菜之後仲有甜品,個cake甜度適中,食完都唔會覺得膩👍👍餐廳店員態度都幾好,幾nice👍下次我地再過去試下其他唔同款式既菜😋