2023-04-25 584 views
好好彩嚟嘅個一刻未滿座仲可以坐到最入嘅位置享受一刻嘅寧靜☺️Rock Tea Latte - $45朋友叫嘅茶味無Hojicha咁濃不過都幾香同幾滑--Hojicha Latte - $45Hojicha味都幾濃飲落幾滑好鍾意個杯同杯茶勁襯而且我鍾意佢夠簡單Pulled Pork Burger - $118同朋友唔算好大食但都覺得呢個Burger嘅Size有啲細手撕豬肉個調味都幾濃肉質唔鞋口用嚟做Burger都幾夾沙律菜份量都多而且好新鮮食落仲有好清脆嘅聲音個Sauce唔會太酸蕃茄仔都好甜Avocado Toast with Tea Poached Egg - $108Toast係酸種麵包幾鬆脆牛油果蓉同牛油果都好正但放最上個粒茶葉蛋就令到成件事有啲古怪因為成粒咁上有啲唔知想點嘅感覺而且唔夠流心味道係無問題嘅但粒蛋個造型就可以有待改善😅Tofu Matcha Mousse Cake - $60外形係一粒好Plain嘅正方形磚感覺好滑溜好鍾意啲咁簡單嘅設計切開中間有Matcha味嘅蛋糕不過豆腐味太濃唔太食到Matcha味但呢個豆味都好香豆腐本身又健康食完感覺好似都無咁邪惡
好好彩嚟嘅個一刻未滿座

但呢個豆味都好香
豆腐本身又健康
食完感覺好似都無咁邪惡

2023-04-10
$200 (Tea)
  • 豆腐慕絲抹茶蛋糕
  • 焙茶牛奶