初二時去咗得寶商場地下嘅森馬美食,真係無得輸!呢間店由潮州廚師經營,味道非常正宗,特別啱團拜、聚餐或者堂食都好適合,大家想食啲好味嘅潮州菜,嚟森馬就啱。我哋點咗鹵水鵝片、潮洲咸雞、潮州蠔仔餅、沙爹牛肉芥蘭同埋灼魷魚鬚。每一樣都好有水準,尤其係鹵水鵝片,肉質滑嫩,味道入味,真係令人一試難忘!潮洲咸雞用上獨特嘅醃料,入味之餘,肉質鮮嫩。至於潮州蠔仔餅,外脆內軟,蠔仔好鮮甜而且多,口感非常好。店面唔算大,但乾淨企理,開放廚房仲可以廚師高超嘅廚藝。老闆同員工都好熱情,感覺好親切。如果你都鍾意潮州美食,森馬美食絕對係一個唔可以錯過嘅選擇。下次再去一定要試埋佢哋其他嘅招牌菜!🍽️森馬美食 (九龍灣)📍九龍灣牛頭角道3號得寶商場地下FC02號舖

🍽️森馬美食 (九龍灣)
📍九龍灣牛頭角道3號得寶商場地下FC02號舖

2025-02-27
$100 (Lunch)