2017-09-03 115 views
重慶大廈比我覺得都幾可怕,入面都好似一個迷宮而又神秘,但原來大廈入面隱藏住林林種種既好餐廳,所以為左美食就鼓起勇氣去下重慶大廈,而7e咖哩王一直都有好多好評咁就去食下喇。我地叫左牛同羊既咖哩,仲有牛油同芝士naan,兩款有唔同既感覺,首先講左牛個個先啦,牛個個岩岩食既感覺唔係好重香料反而係好香椰香味係唔辣既咖哩,食下食下d後勁就出黎啦有香料味,而且d牛一d都韌好林加埋D naan一齊食好好味。之後羊個個完全相反,好重香料味辣辣地,有點羊騷味,但同個汁配合又岩岩好肉嫩,唔會食擦子膠咁👍🏻而芝士味既naan軟綿綿味道十足有芝士味咸咸地配咖哩真係好好味。絕對係出面搵唔到既風味 ,好正宗鐘意食咖哩既一定要試下!提提大家係入口有好多人爭生意建議最好搵到7e既人帶你地上去,咁其他人就唔會纏住你又唔會迷路~