其實真係有啲怕食串燒 因為食10間有9間都—樣 無論你嗌豬肉又好 羊肉又好 雞肉又好 其實都冇咩分別 因為淨係食到孜然粉嘅味道 經朋友嘅介紹下黎到喜膳燒 果然有驚喜喎 唔再係孜然味海鹽燒皇牌牛舌 牛舌厚度適中 帶點爽囗燒煙肉韭菜捲 煙肉鹹鹹香香 配上韭菜 好夾燒香甜車厘茄煙肉捲 咬開有驚喜 車厘茄水份多 有爆汁嘅感覺燒洋蔥 燒過嘅洋蔥特別甜 食落爽脆 沙嗲燒原條魚肚 呢個必食 魚肚吸收咗沙爹汁 咬落好juicy 之後帶點微辣 越食越想食鹅肝多士 麵包好脆 加上鵝肝同松露 口腔嘅味蕾久久不散玉子配上自家秘製醬汁 甜甜地幾特別 有點兒似吃甜品嘅感覺燒豬頸肉肉質爽口彈牙 加上沙嗲汁好惹味燒頂級墨魚丸 牛丸配上bbq汁錫紙包娃娃菜 必食之選 娃娃菜超級清甜 而且好林 配上蒜蓉馬來西亞大蜆 完全冇沙 肉質肥美鮮甜 燒得一啲都唔乾 餐廳入面嘅秘製醬汁 加唔少分 太開心喇終於唔再係咩食物都同一種味師傅用心每一串咁燒 要耐心等候唷
經朋友嘅介紹下黎到喜膳燒 果然有驚喜喎 唔再係孜然味

海鹽燒皇牌牛舌 牛舌厚度適中 帶點爽囗