2009-06-06
上次同個朋友去大坑食飯,知佢鍾意食雪花冰,所以就o黎o左呢度食甜品啦~朋友叫o左朱古力冰+朱古力醬+杏仁片($30),而我就叫o左心太軟,($40)賣相同味道都唔多講啦,因為都有好多網友講過,真係幾唔錯,唯一有少少不足係唔知係咪刨冰機之前整完番石榴冰底,我o地食o既朱古力冰竟然有番石榴味=_=我想講o既係老闆o既細心,出面基本上好少有甜品舖做到cold food serve cold但呢度o既凍甜品就真係用一隻雪過,係凍o既碟去serve,令到個甜品無溶得咁快我見無咩人講呢樣o野,所以想借呢度讚下老闆,就憑呢個細心,我俾個笑呢度P.S. 我o地總共應該俾$70,但見佢張單寫住-10%,咁俾完錢就問下啦,原來店員以為我o地有VIP咭,之前有show過俾take order o既女店員睇,所以收錯o左,但我諗住補返差價俾佢時,佢又好好人咁話唔緊要,由佢啦~呢個真係令人好impress o既服務態度~~
賣相同味道都唔多講啦,因為都有好多網友講過,真係幾唔錯,