2017-05-15 439 views
為咗慶祝母親節同屋企人去咗試食呢間素食嘅自助餐。我哋早到左自助餐未開始,服務員都好好俾我哋早入去同攞野飲先。有兩款果汁選擇同咖啡機,其餘都係自己沖嘅一包包沖劑,連檸檬茶都係沖劑,我覺得好無誠意。之前知道呢間餐廳出名食乳酪,不過佢啲乳酪令我好失望因為未攪勻有一粒粒粉狀嘅嘢。素食方面食物都多選擇,令你唔覺得自己似食緊齋。不過冷氣好大,令到啲嘢食好快就凍哂。服務員好快就催你俾錢,覺得你好似會走數唔俾咁。我哋有12個人,佢每人送左一張會員卡話下次逢星期一至四去食會有八八折,但係張會員卡寫住到16年年尾,宜家都17年5月過左期。咁我冇追究啦因為我以後都唔會去食。
2017-05-13
Type of Meal