2019-04-21 1725 views
早兩日同荷蘭朋友去食,由佢發板叫野食。一間正路阿根廷餐廳牛一定好食。well served, 份量都夠,調味一流,seasoning 做得好其實真係唔洗試佢d sauces, 但sauces整得幾好,最正係buffalo cheese, 我呢d 唔鬼仔性格既本身唔鍾意食麵包,係香港任何西餐如果唔係fresh made 其實都唔太好食。但加左cheese真係好邪惡,好食到一個點。紅酒都有驚喜,去西餐不妨唔怕厚面皮點最平個支,有時都有驚喜,望望紅酒apps個價包你買唔到同價咁好。當然,係呢度飲亦唔會係自己買既價錢啦。地方舒服, cozy 雖然好full但好relaxing。值得再去

地方舒服, cozy 雖然好full但好relaxing。

值得再去
2019-04-17