2021-04-15
譽宴。星海呢間酒樓同其他酒樓與別不同, 佢哋嘅防疫做得好足,畀咗一盤熱滾水清洗餐具令我哋食得放心! 仲有餐前小食酸辣黑木耳 酸酸甜甜而且微辣,所以食落去好開胃! 乳香蓮藕酥 (大)外形非常精緻, 似足隻蓮藕! 裏面係用免治豬肉及蓮藕做成的! 鬆脆可口, 非常出色, 小朋友一定喜歡! 😍 鮮蝦西洋菜餃 (3件)(大)🦐🦐🦐餃子四角形做得非常精緻,皮薄非常晶瑩通透,餃子鮮甜! 🤤 燒汁木魚花釀茄子 (3件) 🍆茄子好有特色用咗燒汁加木魚好香,上面仲用咗蝦膠,很彈牙!感覺好似日式燒茄子😍 黑松露鮮蝦餃 (四件) (特)🦐🦐🦐🦐四粒蝦餃子外中間仲襯托著一粒係四石榴花,點綴得非常美麗!🥰 而且蝦餃有黑松露,濃濃嘅黑松露味飄香全隻蝦餃, 所以非常特別! 👍🏻👍🏻👍🏻 櫻花蝦鬼馬腸 (大)🦐個油炸鬼非常鬆脆,裏邊仲包住好大隻蝦,腸粉皮嫩滑, 而且上面仲有櫻花蝦襯托住, 非常靚!🥰🥰🥰
仲有餐前小食
酸辣黑木耳
酸酸甜甜而且微辣,所以食落去好開胃!
乳香蓮藕酥 (大)
鮮蝦西洋菜餃 (3件)(大)🦐🦐🦐
餃子四角形做得非常精緻,皮薄非常晶瑩通透,餃子鮮甜! 🤤
燒汁木魚花釀茄子 (3件) 🍆
黑松露鮮蝦餃 (四件) (特)🦐🦐🦐🦐