2022-01-06 125 views
Cupping Room Coffee Roasters灣仔汕頭街32號地舖好鍾意去灣仔一帶流連,因為有好多特色小店同餐廳,平時都係行完街再食野,今日就掉轉,去食個late breakfast叉足電再行!一直知道廈門街多野食,原來汕頭街都有唔少特色小店!衣間cafe裝修簡單,主要係黑白簡約設計,冇多餘嘅裝飾,感覺都幾舒服。同朋友叫咗《FULL BREKKY》同《Spaghetti w/garlic creamy sauce w/pan-fried chicken breast》,Full Brekky即係all day breaskfast,有兩隻太陽蛋,煙肉,烤蕃茄仔,焗燒烤大蘑菇,香腸同酸種多士。全個set最好食係大蘑菇,非常juicy又香口,多士都非常香脆另外意粉都非常好味!有咬口加埋個sauce好香濃creamy,正!唯一美中不足嘅係d雞肉好似有小小唔熟粉紅色咁樣
Cupping Room Coffee Roasters
灣仔汕頭街32號地舖