2017-11-19 323 views
簡簡單單的佈置,地方顯得大又舒服。岩哂俾一些想搵個地方relax 下飲下coffee, 又岩一些中意踏單車的朋友, 中間提個break time 黎Hea一下, 又唔怕被人偷單車, 因店內有提供單車架供客人停泊。👍🏻👍🏻呢到主要有不同款式的意粉, 德國豬手, coffee, 茶及小量cakes。呢到半自助形式, 需要客人於收銀處叫食物飲料,拎餐具,水及需要先付款,之後再由職員送上食物。因由元朗踏單車到屯門時已是3點多,我只叫了Latte, 焦糖咖啡及一個蕃茄忌廉蟹肉寬條麵蕃茄忌廉蟹肉寛條麵材料好足, 麵上還有很多蟹籽😍,啖啖都有蟹肉, 加了蕃茄, 紅椒及黃椒,食落無咁‘漏’Latte & 焦糖咖啡咖啡打奶幾好, 飲到底時還有泡泡,職員又唔會沖得太熱。
簡簡單單的佈置,地方顯得大又舒服。

蕃茄忌廉蟹肉寛條麵

Latte & 焦糖咖啡
咖啡打奶幾好, 飲到底時還有泡泡,職員又唔會沖得太熱。
2017-11-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)