2019-04-11 873 views
呢排成日見到facebook呢間餐廳做緊宣傳 主打自助串燒燒烤 賣點係自助旋轉燒烤爐 又要懶又要食 就啱曬我啦一定要記得book位 唔book位嘅話基本上冇可能食到 唔同時段有唔同收費 供大家參考一眼望曬餐廳得幾張枱 座位唔多 但係坐得幾舒服 有梳化 而且仲有冷氣 唔會食到滿頭大汗一入座餐廳會安排一盤串串比我哋 五花八門 乜都有啲 例如丸類,牛肉類,豬肉類…… 食曬之後可以喺點餐紙上面繼續點自己喜歡吃的食物選擇都幾多樣化 有牛,豬,羊,腸,雞 ,菜,海鮮,丸等等!每款食物在餐牌中都有指示最佳燒烤時間 就算唔識煮嘢食嘅人 都可以好容易拿捏生熟程度每條串串擺放在烤爐上就會自動旋轉夠唔夠幫啲串串搽上醬汁 一嚟冇咁乾之餘 總會添上一份惹味 其實120分鐘任食 係相當夠時間嘅 保證吃到飽捧住個肚離開本人非常推薦呢度嘅牛 食咗無數咁多串 餐廳重設有多款調味料 只要加少少鹽 孜然粉辣椒粉就已經好好味 而且燒完出嚟嘅肉一啲都唔乾 依然有肉汁日本番薯仔及芝士年糕 都是必食的 芝士年糕燒到外面香脆 中間煙煙靭靭 帶有香濃嘅芝士味嘢飲放滿咗兩大個雪櫃 整齊排列 是任飲的埋單嘅時候職員同我哋講有雪糕送添

每條串串擺放在烤爐上就會自動旋轉

夠唔夠幫啲串串搽上醬汁 一嚟冇咁乾之餘 總會添上一份惹味