2008-10-13 41 views
第1次幫襯,試左雙層芝士蛋漢堡+魚柳包,見全部order 都係即叫即做,魚柳包只屬一般,魚柳冇上任何粉漿,似只作調味煎香+沙律汁; 雙層芝士蛋漢堡+沙律汁,準備食佢發現好難入手,個雙層漢堡實在太厚,終於一大口吃下去,即刻明白點解成為食評No.1,吃過後整天都有著很滿足的感覺。事隔2個月再來惠顧,叫了雙層芝士蛋漢堡+黑椒汁 & 雙層芝士漢堡+咖喱汁,拎起個盤行埋位坐,未返到埋位已經發覺黑椒汁&咖喱汁真係好香!雙層芝士蛋漢堡+黑椒汁: 黑椒汁好惹味, 但無搶去漢堡扒的香, 喜歡惹味的不妨一試。 雙層芝士漢堡+咖喱汁: 呢個冇加蛋, 咖喱好香好好味唔會辣, 但係蓋過左漢堡扒既味.
魚柳包只屬一般,魚柳冇上任何粉漿,似只作調味煎香+沙律汁;

令人回味無窮! 雙層芝士蛋漢堡
非想像中的魚柳包
$15 (Tea)
令人回味無窮! 雙層芝士蛋漢堡