2018-11-28
已經唔知第幾次嚟呢度食但係覺得佢呢度水準仍然唔錯如果大家想食意大利菜不妨喺呢度食下個人覺得佢呢度嘅正餐同甜品水準都維持得幾好裝修又唔錯最緊要係西餐來講呢度嘅價錢合理食物都算大份今次我同朋友黎到叫咗兩個主食一個甜品 因為今次叫個甜品唔算太大份所以最後都食得晒今次我哋叫咗個豬仔肉漢堡包漢堡包係跟薯條 都幾大份跟餐包左一杯嘢飲 個人覺得佢嘅咖啡都唔錯因為我同朋友係叫咗兩個餐分享食所以都唔會睇油膩跟住我哋叫咗佢嘅招牌黑松露軟殼蟹意粉個人來講呢個意粉應該係呢間鋪頭最好食嘅意粉基本上10次有七次都會叫 如果大家第一次黎一定要試吓跟住就係壓軸嘅甜品個人第一次喺豆子食疏乎厘 原本以為佢係班cake嗰一隻點知呢一隻係蛋白疏乎厘所以食落去好似食空氣咁唔太飽肚 但佢嘅味道都係唔錯嘅不過如果大家想食一啲飽肚少少嘅甜品 可以叫返佢嘅蛋糕 窩夫或者吐司啦!值得一提嘅係每次嚟到佢嘅服務員態度都非常之好!不過好嘅嘢食自然多人排所以呢度條隊有啲長大家可能要早少少嚟拎位啦!
黑松露軟殼蟹意粉
綠茶疏乎里