2019-07-27 37 views
前幾日同朋友翻啅呢間係銅鑼灣嘅西餐,上次食完覺得唔錯,今日同朋友撐枱腳,當然要搵返佢黎食!我地叫左一個Dinner set同單點一個肉眼扒!是日餐湯係蘑菇湯!係新鮮蘑菇煮成,湯入面有唔少蘑菇粒粒,味道好濃,個口感幾好,但唔算話好creamy!軟殼蟹牛油果忌廉燴飯估唔到牛油果🥑可以要黎直接煮做燴飯。雖然牛油果味唔濃,但都同忌廉味好夾,飯粒好掛汁,唔錯唔錯! 軟殻蟹分量有一隻半,算係幾多!唔太油!凍檸茶合格,檸檬無爛,茶底算清,唔係擺到世界末日先畀客個種!美國特級牛眼扒!牛眼點左7成熟,煮得岩岩好!唔會過老,但呢個扒都係5成比較好,食落juicy D!薯角份量好多,食落脆卜卜,仲有少少焗蔬菜🥬伴碟無咁油!
我地叫左一個Dinner set同單點一個肉眼扒!

軟殼蟹牛油果忌廉燴飯

美國特級牛眼扒!

薯角份量好多,食落脆卜卜,仲有少少焗蔬菜🥬伴碟無咁油!