2017-06-10 122 views
同男友係見到呢間專門食韓牛既餐廳,環境唔錯價錢又幾抵食所以就入左去lu~~~原來呢間小店係有兩層,我同男友落左下面果層既卡位。套餐百幾蚊已經包括沙律、前菜、湯、主菜、甜品我自己嗌左韓牛扒餐,男朋友嗌左韓骨清湯配飯😋前菜係韓牛蔬菜卷、應該係用米紙包既,好有咬口、好味。沙律係黑芝麻醬,未食過,幾特別餐湯好鮮甜,飲完唔口乾應該冇味精到主菜喇😍韓牛好好味,好軟淋,份量岩岩好,因為我戒緊澱粉,所以叫左廚房幫我走薯仔😂男朋友既牛骨清湯(唔記得影相),一開始黎到幾驚佢唔夠食,好彩最後佢話岩岩好(平時我同佢兩個人食三個餐)甜品我地兩個都冇食(減肥呀)總括黎講,坐得舒服,聽到幾乎全部侍應都識講韓文,應該係幾正宗既韓式餐廳,價錢係中環黎講唔算貴,可以一試👍🏻
原來呢間小店係有兩層,我同男友落左下面果層既卡位。
套餐百幾蚊已經包括沙律、前菜、湯、主菜、甜品
我自己嗌左韓牛扒餐,男朋友嗌左韓骨清湯配飯😋
前菜係韓牛蔬菜卷、應該係用米紙包既,好有咬口、好味。
沙律係黑芝麻醬,未食過,幾特別
餐湯好鮮甜,飲完唔口乾應該冇味精
甜品我地兩個都冇食(減肥呀)
2017-06-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch