2019-04-25
今次我地就山長水遠去到元朗覓食😍 係一間好出名嘅omakase🤤 我地前一日打去book位 但冇晒吧枱😫 見到lunch time walk-in 都有位 不過又係冇吧枱😛餐廳環境比較窄,我地2人枱迫到連袋都冇位放,最後waitress幫我地放左喺後面張枱🙈 可能因為吧枱為主,佢全間舖只有個waitress😥 佢忙到踢晒腳,但我地都冇人理😐 廚師都會行出嚟介紹下啲壽司🍣 但始終都係bar枱好😙咁個餐係幾正嘅😍 $450有3款刺身,7件壽司,和食,細刺身丼/手卷,質素唔錯,不過就冇咩驚喜😀 刺身丼同手卷食材係一樣嘅,我地推介刺身丼😋 因爲佢吞拿魚蓉太重味,手卷的話會完全蓋過左海膽嘅味😂雖然位置有啲偏僻,但平時廚師發板閒閒地都過千,呢度只係$450😍 推介budget唔多,又想食omakase嘅大家去試試🤤🤤 另外大家記得早幾日book枱,咁先有bar枱坐☺️☺️