2014-04-06 920 views
第一次吃素食自助餐,感覺新鮮,東西很好吃,服務態度很好,環境不差,食物味道岩晒我口味,原本以為素食會沒什麼味道,可是吃上去很入味而不油膩~~讚,可以吃很飽都感覺好像不會變胖XDD, 而且又健康又美味,值得再嘗試\(^o^)/\(^o^)/自助吧枱上有齊各種不同的素菜,涼拌,炸物,魚肉湯<-----特別推介,味道一流,忘記左相機食先,我飲左2碗,飽到差啲食唔落其他美食。海南雞飯,買相相當似,非常喜歡海南雞飯既飯,好似有小小豬油,食落去非常香口,果款“雞“平時我真的雞我永遠都食唔晒,素雞我一件都不留,可能真的無預計到美食加新奇,而且不怕油,真的不錯吃。頭盤+主菜+甜品======飽x1000000000最後老闆好熱心,不停介紹餐單上冇既素菜,應該怕煮多左會造成浪費,真的環保+愛心的老闆!!!!!!!讚

頭盤+主菜+甜品======飽x1000000000