2017-12-02
一直對放題無好感,感覺俾幾百元去塞滿自己個肚,但食物通常質素麻麻,就會感覺不如用幾百元幾細細碟高質野仲好,重質不重量嘛!所以平日少之有少會食放題。呢次遇著朋友好想食,又話呢間係高質,最終被說服了。結果卻真的出乎意料之外👌☺️所以真係好想分享!首先,魚生壽司新鮮,最喜歡吃花之戀系列。平日食放題對壽司魚生沒太大期望,因為通常不太新鮮,但今次食覺得呢度的魚生幾新鮮,三文魚刺身、甜蝦同帶子真係好好食,又夠大舊!至愛係花之戀,一開頭望落好細舊,但其實無偷工減料,因為入面少飯,而魚生就多多,一啖就入哂落口,又唔會咁易飽,可以繼續食更多野,哈哈!如果我改名,我會叫佢做「一口花之戀」!熟食方面,喜歡吃羊就一定要食羊架。羊架煙、冇"穌"味,同好多汁😋😋一人食左兩件!然後叫左個硯肉粥,喜出望外,好鮮甜,有哂硯肉味,仲要唔細碗,一碗足夠兩人食兩三碗!好後悔無影低,因為太好味不食食哂哈哈!另外,食得放題通常都會叫雞翼同牛柳粒,呢度嘅雞翼都無令我失望,好食!!牛柳粒好多粒惹味!!必叫呢兩樣~食飽後梗係要食甜品,無諗到呢到會有我最鍾意既Haagen Dazs!性價比高,食得開心的一次!
首先,魚生壽司新鮮,最喜歡吃花之戀系列。
熟食方面,喜歡吃羊就一定要食羊架。
羊架煙、冇"穌"味,同好多汁😋😋
一人食左兩件!
牛柳粒好多粒惹味!!必叫呢兩樣~
性價比高,食得開心的一次!