第一次去食 LingLoveLevel 22015-11-28533 views Follow 有一晚想食拉麵。。係facebook出post問住係附近既街坊邊間好味? 佢地介紹左我黎呢間麵匠 咁果晚就入左去食,環境不錯 呢間餐廳有串燒,拉麵,焗既食物 咁佢既拉麵都有不同湯底配不同既材料 有黃匠係濃縮左南瓜湯底 有赤匠係辣既 有青匠用不同綠色蔬菜整成 有白匠用豬骨湯 黑匠已經冇左 咁我就選擇左黃匠,好濃郁既南瓜味,拉麵味道不錯,同時配料亦都好足,一碗已經夠哂飽 而男友叫左白匠,豬骨味好香,佢食完都話呢間好味,下次可以再去 同埋order串燒一口和牛粒,和牛粒熟度岩岩好,唔會太熟或太生 將來都會繼續去,順帶一提佢逢星期一休息黃匠拉麵$80白匠拉麵$80The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare麵匠 https://s.openrice.com/QrKT0osqc00Report Post Ratings5Taste5Decor5Service5Hygiene5ValueRecommended Dishes黃匠拉麵$80白匠拉麵$80Date of Visit2015-11-08Dining MethodDine InSpending Per Head$80 (Dinner)