2019-09-23 476 views
早兩日睇到人地既post起左邊爐癮,一心諗住今日走去但馬屋,點知臨出門發現啲popo自己無啦啦係葵芳集結搞到但馬屋都關埋🙄但我真係太想打邊邊,👦🏻提議不如轉戰同一集團既牛陣🐮去之前一樣記得要用the gulu拎飛真係慳返唔少時間!!.🔸嚴選套餐 $179今日揀左個第二平既套餐,但雖然係咁,佢既牛肉都絕對對得住個價錢!!肉質都算軟腍,亦都唔嚡口,加上叫左幾round個質素都保持到。🔸自助區自助區既選擇同但馬屋差不多,但就有埋蝦片同薯格等小食。特別推薦✨羽衣甘藍🥬✨同✨蟲草花✨!! 羽衣甘藍係superfood有咩好唔多講,加上唔係度度打邊爐都有! 蟲草花就個人喜好私心推薦🤣🤣.另外推薦佢個✨紅咖哩✨佢係唔辣既,但就好香椰香同香料味,入面啲牛肉都炆到好腍同入味!!👦🏻仲用黎做邊爐肉既沾醬,都好正🤩🔸任食Haagen dazs🍦食完咸食,唔好忘記佢仲有任食haagen dazs!!今日仲遇到我既第二最愛夏威夷果仁味🤤🤤(第一絕對係花生醬味!).除左無得一人一鍋之外,其實牛陣好多野都同但馬屋相似~$179依個價黎講,其實食多幾碟牛肉同雪糕就回晒本!🤣🤣所以依兩間都係我地懶豬豬經常encore之
但我真係太想打邊邊,👦🏻提議不如轉戰同一集團既牛陣🐮
去之前一樣記得要用the gulu拎飛真係慳返唔少時間!!

🔸嚴選套餐 $179

🔸自助區

另外推薦佢個✨紅咖哩✨

🔸任食Haagen dazs🍦
除左無得一人一鍋之外,其實牛陣好多野都同但馬屋相似~
$179依個價黎講,其實食多幾碟牛肉同雪糕就回晒本!🤣🤣所以依兩間都係我地懶豬豬經常encore之選🤣🤣
📍唔好忘記,唔做大嘥鬼食得曬啲野,埋單時可以問店員拎$29coupon,下次食就可以平啲嚕🤣🤣🤣