私心推介👍🏻彷如藝術館的中餐廳!1️⃣蟹子黑松露蝦仁雜菌煎蛋$138濃濃既黑松露🤩一啲都冇慳住落🥴每啖都係充滿住黑松露既味道,蝦仁又爽口,所有野加埋好夾好好味😋2️⃣鳳梨黑醋骨 $138呢個係令我黎既主要原因,上次食過覺得好好食😋肥瘦剛好,外脆内軟,黑醋汁酸得黎剛剛好甜度,不過今次舊骨略嫌太大嚿😀不過整體保持到水準既!3️⃣蔥爆牛小排$188味道不過不失,不過唔算太突出,但至少唔會唔好食既😶4️⃣口水雞$42MUST 加ITEM 😍最令人驚喜嘅係呢度餸,愛吃辣人士必點👍🏻💟總結:好野梗係要黎多次🤗上次黎都已經係一年前,水準依然保持得好好👍🏻好鍾意呢度嘅藝術氣氛,每隻杯杯碟碟同筷子托都係一個藝術品咁!好靚好特別❤️好似坐係個藝術館度食飯咁,好舒服好寫意❤️
私心推介👍🏻彷如藝術館的中餐廳!

1️⃣蟹子黑松露蝦仁雜菌煎蛋$138

2️⃣鳳梨黑醋骨 $138

3️⃣蔥爆牛小排$188
味道不過不失,不過唔算太突出,但至少唔會唔好食既😶

4️⃣口水雞$42