2019-08-17 512 views
小店面積好細,但晚上7點幾已經排左超過十幾人,相信一定有過人之處。叫左一個雞絲拌麵,麵係鋪頭現場手打,非常彈牙爽口,上麵配上雞絲、青瓜絲,好清新,雞絲雖然瘦但都唔鞋,個麻醬係精華所在,好香好滑,唔係花生醬傑嘅感覺,一撈完d麵完全索哂精華,正!涼菜叫左皮蛋豆腐,平日嘅皮蛋豆腐都會有一啲紅紅地色嘅酸辣汁係底,今次完全係白色,我幾乎以為係冇味道,原來寶物沉歸底,下面嘅汁係有少少麻油香味,配合上面嘅芫荽,清淡得嚟都算幾容易入口,恕我詞窮,真係諗唔到點形容嗰種味道,總之就好特別啦另外呢度嘅小籠包亦都係必食嘅,個皮可能會厚咗少少,但係真係好大隻裏面多肉又多汁,性價比高,必食!