2015-02-19 2555 views
這杯鮮果冰茶有成半升, 兩個人飲就差不多. 最弊是超甜, 不是正常果汁的甜法, 不知加了幾多砂糖落去, 慘得我平時飲檸檬茶都不落糖, 這次實在太甜了. 甜到的地步是個茶包的茶葉溶不到出來, 飲不出任何茶味. 入面有蘋果塊, 橙塊, 熱情果核, 菠蘿, 簡單點說是加了糖的果汁.限坐一個半鐘, 只是這味咖喱牛腩法包, 等左半個鐘頭呀. 麵包得四片點會夠飽, 而且好硬, 完全不軟熟. 最大反而是菜, 好在有點沙律醬點下, 唔係真係幾難吞. 咖喱牛腩無乜驚喜, 不太辣可以入口.
Other Info. : 坐低看餐牌, 都見到話最低消費是一杯野飲, 明明叫個咖喱牛腩法包是貴過飲品, 咁都唔得, 硬要人叫飲品, 左右其他客人也中招, 無下次. 食完這餐的感覺是肚脹尿急和高血糖的頭暈. (千真萬確!)
2015-02-10
$139 (Tea)