今晚到來自日本名古屋過江龍 ~ Pancake House HoiHoi ,位於九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 1樓19-20號舖,店內環境 寬敞舒適。之前已經食過這裏的班戟真是一試難忘😋, 最令我驚喜的是這裏有個Go Green Menu, 適合素食人士😊,晚餐🍽️ ~ 砰砰水果梳乎厘班戟$148、素全日早餐$158、 士多啤梨沙冰$52、 雲呢拿牛奶咖啡$42。 📌砰砰水果梳乎厘班戟🥞 ~ 春季限定的班戟, 超多水果🫐🍓🍊🍇非常吸引, 每款水果都甜美又新鮮, 忌廉入口香滑輕盈, 班戟鬆軟, 賣相靚又美味。   📌素全日早餐🥗 ~ 有素豬柳、素蟹餅、黑松露炒蛋、蘑菇、蕃茄、茄汁豆和沙律菜, 素食都可以好豐富, 最喜歡素蟹餅, 入口有一絲絲蟹肉的感覺🤤,外層非常酥脆。 📌士多啤梨沙冰🍨 ~ 這幾日天氣回暖點返一杯沙冰, 士多啤梨口味香甜清爽, 配上香滑的忌廉,美味可口。 📌雲呢拿牛奶咖啡☕ ~ 綿滑的牛奶咖啡, 配上香甜的雲呢拿, 口感香滑,味道有層次。 眾所周知 Hoi Hoi 的班戟質素高, 還有菜式和飲品都做得很好, 真心推介😊。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享

砰砰水果梳乎厘班戟

素全日早餐

士多啤梨沙冰

雲呢拿牛奶咖啡

眾所周知 Hoi Hoi 的班戟質素高
, 還有菜式和飲品都做得很好, 真心推介😊。

2023-02-20
砰砰水果梳乎厘班戟