2018-05-21 86 views
朋友話Goobne Chicken嘅炸雞係佢食過最好味嘅炸雞 所以今晚忍唔住叫佢帶我去試下😝健康嘅我地嗌左個意大利青醬雞胸肉沙律 沙律嘅份量都幾多 唔同嘅蔬菜配上雞胸肉 味道清新😋但青醬略嫌油膩同埋份量唔多蜜糖咖哩烤雞味道不俗 金黃色嘅外皮仲灑上杏仁粒 好吸引😋 雞皮香脆可口 雞肉嫩滑多汁 而且烤嘅感覺無咁熱氣😝 蜜糖咖哩烤雞就咁食已經好好味 點醬又係另一種風味😆 芥末醬同蜜糖咖哩嘅配搭好有趣 甜甜地又帶有辛辣味隨餐附上嘅醃蘿蔔酸酸甜甜 加上清爽嘅口感可以保持口腔清新 令我覺得炸雞一啲都唔油膩😆餐廳嘅佈置簡單舒適👍🏻而且仲會一路播放流行曲 對於鍾意聽歌嘅我黎講係一大加分位😆不過服務一般 我地請店員幫我地加水 但到到埋單都未幫我地🤧
意大利青醬雞胸肉沙律

但青醬略嫌油膩同埋份量唔多