2021-03-21 669 views
好多人都推介煲仔沙爹牛肉麵,可惜唔係間間光榮都有售,去到深井光榮,記得有人係沙牛群組推介過,沙牛巨型奄列,咁就試下啦!首先,真係無乜招呼,員工態度都係求求其其咁,心想都有少少中伏既感覺。今日超大風,叫杯熱齋啡暖下先,杯啡黎到,我真係笑左出聲,一個小膠杯加一支超長木棒仔,好古怪,味道不用說了。等等等,30分鐘左右,終於見到沙爹牛肉巨型奄列,都真係幾巨型,沙爹味幾好,不過由於奄到太大,沙爹牛肉略嫌唔夠,食到一半,好似食緊淨奄列咁。另外,廁所又要行去其他地方先去到,仲要非常污糟。因為有好多室外位,幾個朋友食煙飲野加啲小炒,吹水係唔錯既,不過唔好有太大期望。
另外,廁所又要行去其他地方先去到,仲要非常污糟。
Black coffee
沙爹牛肉巨型奄列