2021-11-04
內容同標題一樣,講吓個餐先,我同朋友揀咗10個口味+飲品,平日$178一位,90分鐘,本來諗住鬆鬆食幾round,但原來食完第一回合已經好飽,最後只係各10味道食咗兩隻,已經非常滿足😋個人比較喜歡乾身雞翼多過汁煮嘅雞翼,首推巴馬臣芝士蒜蓉味,上枱已經聞到好香,蒜蓉不留手,鍾意蒜蓉一定要食,建議飲可樂,Perfect match🥰黑椒檸檬有驚喜,簡單又好食,可能有檸檬關係,有種消除油膩感覺,雞翼外皮乾身,但肉仍然有肉汁,正👍🏻汁煮嘅推介黑芝麻海鮮蜂蜜,鹹鹹甜甜,如果有碗飯真係不得了,非常惹味,會係encore之選。最後要提下大家慎點死神醬,我只係10小辣嘅level,同我一樣嘅人絕對食唔到,呢個真心辣,咬一啖就飲咗半杯凍檸茶😅最後我同朋友都覺得好抵食,因為真係好滿足,飽之餘食到好多唔同口味,好開心
汁煮嘅推介黑芝麻海鮮蜂蜜,