2018-08-01 116 views
啱啱做完massage好肚餓,好想食火煱,仲要係任食果種諗起朋友介紹過蒲頭島,佢話呢間好抵食,所以今晚就試下la係尖沙咀行落倫敦廣場好方便,餐廳地方好闊落,坐得幾舒服, 唔會有枱撞枱的感覺。今晚叫左個蒲網燒加火煱放題,蒲網燒另上一個海鮮拼盤,有大元貝,青口,大白蜆,海蝦,八爪魚和小蜆等,海鮮用網燒真是特別香和鮮甜,而且還很juicy, 仲有海水味,好正一邊燒住海鮮,另一邊個西班牙海鮮鍋底又滾起,鍋底配料好多,有: 蜆肉,西芹,、 蕃茄,香草,雞髀菇,鮮冬菇,湯底酸酸甜甜的,好開胃食物種類繁多,除了用紙order外,自取的也有幾個雪櫃咁多,飲品更是無限量供應仲有熟食和甜品區,真係食到唔停得口最欣賞他們把蔬菜,豆品類都放於雪櫃內,客人可隨意自取,既新鮮又衞生最特别是有一個自助雪糕機,自己喜愛落任何topping也可以,好玩又好食呢個自製的雪糕杯好滑好好味呀2個半鐘的火煱+網燒放題,星期日都只是$218(未計加一) per head, 真心說, 這樣的價錢有這樣的食物質素,仲係邊度揾?所以我一邊食,一邊已忍唔住send哂D食物相在我family whatsapp group度介紹俾屋企人,
啱啱做完massage好肚餓,好想食火煱,仲要係
任食果種
諗起朋友介紹過蒲頭島,佢話
呢間好抵食,所以今晚就試下la

係尖沙咀行落倫敦廣場好方便,餐廳地方好闊落,
坐得幾舒服, 唔會有枱撞枱的感覺。

今晚叫左個蒲網燒加火煱放題,蒲網燒另上一個
海鮮拼盤,有大元貝,青口,大白蜆,海蝦
,八爪魚和小蜆等,海鮮用網燒真是特別香和鮮
甜,而且還很juicy, 仲有海水味,好正

一邊燒住海鮮,另一邊個西班牙海鮮鍋底又滾起,
鍋底配料好多,有: 蜆肉,西芹,、 蕃茄,香草,
雞髀菇,鮮冬菇,湯底酸酸甜甜的,好開胃

食物種類繁多,除了用紙order外,自取的也有
幾個雪櫃咁多,飲品更是無限量供應
仲有熟食
甜品區,真係食到唔停得口

最欣賞他們把蔬菜,豆品類都放於雪櫃內,客人
可隨意自取,既新鮮又衞生

最特别是有一個自助雪糕機,自己喜愛落任何
topping也可以,好玩又好食

呢個自製的雪糕杯好滑好好味呀

2個半鐘的火煱+網燒放題,星期日都只是
介紹俾屋企人, 口痕痕想食火鍋放題,這裏是一個不錯的選擇
2018-07-29