2021-01-04 1271 views
我揀左嚴選美國牛肩肉放題$178(90分鐘,加一服務費)🥘湯底:試左蕃茄濃湯、黑蒜豬骨湯我個人唔太建議揀蕃茄湯,因為個味道好味精🤭 好似蕃茄薯片果隻味咁!反而黑蒜豬骨湯就唔錯,個湯真係有一舊豬骨係到😂🥩肉類:牛肩肉、豚肉、雞腿肉整體肉類都係比較薄身,肉味唔算好突出,但起碼唔會有好勁雪藏味,肉質都係一般,整體不過不失啦🤔🍥丸類:大概有七,八種,都有d特別少少嘅丸,質素都唔差,個魚仔樣嘅丸幾得意😆!🥬蔬菜:選擇幾多,都係常見火鍋蔬菜,都新鮮嘅,質素唔錯。意想不到係其他野嘅任食都幾多選擇:🍳熱食:茶漬蛋、黑金流沙包、咖喱牛肉、魚蛋、燒賣🍲熱湯:綠豆沙、粟米羹、重有個咩素翅重有個雪糕機🍦,不過我冇食到,唔知味道點樣,但見佢有呢d野玩下都幾特別!我見有d分店重有棉花糖機🍭!🥤飲品方面,都係茶、汽水果d,都有熱飲,有d花茶、茶包。整體黎講,食物質素不過不失,可能我唔係食最貴果個餐,可能貴d嘅餐d肉會好食d🤔不過勝在其他食物種類多元化,又有雪糕機玩!同埋地方寬闊,坐得幾舒服,而且衛生情況幾好,見佢放出黎比人夾嘅野食都有個蓋。但我都係中意一人一鍋嘅火鍋,自私食🤪
我揀左嚴選美國牛肩肉放題$178(90分鐘,加一服務費)

🥘湯底:試左蕃茄濃湯、黑蒜豬骨湯

🥩肉類:牛肩肉、豚肉、雞腿肉

🍥丸類:

🥬蔬菜:
選擇幾多,都係常見火鍋蔬菜,都新鮮嘅,質素唔錯。

意想不到係其他野嘅任食都幾多選擇:

🍳熱食:
茶漬蛋、黑金流沙包、咖喱牛肉、魚蛋、燒賣
🍲熱湯:
綠豆沙、粟米羹、重有個咩素翅

🥤飲品方面,都係茶、汽水果d,都有熱飲,有d花茶、茶包。