2009-06-22 330 views
先比兩個笑,呢度係小本經營,唔好期望有好好0既環境同服務,呢度都唔會收你加一同茶介,,但呢度d嘢食就真係比足心機去做啦今晚五個人點咗:1.蝦羔炒通菜:一見個阿姐攞碟餸黎,心涼一涼,因為成碟菜都鋪滿蝦醬,一心以為佢一定咸到死,但一食落又唔係喎,係好有香味,而咸味亦岩岩好,而且鑊氣夠,正2.蝦羔炒飯:見其他客叫呢個,見個樣唔錯,就點,不過不失,可能係本地人的原因,佢哋用蝦醬真係高,又唔會唔夠味,又唔會一呆死咸,掂3.花鵰蛋白蒸蟹:呢個就略為遜色咗少少,我就唔係好食到有酒味,但唔代表佢唔掂喎,叫了兩隻花蟹,好新鮮好甜,d羔都好creamy ,唔錯4.蕃茄牛腩煲: 我覺得係全晚最好的,個啖湯好清甜,而且蕃茄味好出,d牛腩用上爽腩,焾得好夠腍,真係好正5.椒鹽鮮魷kay,份量略嫌少咁d,而且唔係好夠味道6.風沙雞:一般啦,可能係用冰鮮雞原故,真係無乜雞味,但都幾滑,,可以接受啦一定會番尋味

今晚五個人點咗:

5.椒鹽鮮魷
kay,份量略嫌少咁d,而且唔係好夠味道

一定會番尋味
2009-06-22