(Non-member)
2011-04-01 3166 views
一班年青朋友一行十數人, 諗住聚下, 燒下野食, 諗住貪方便近近地book左"菲律賓會 - 無國界食點", book 位要先付$500訂金, 點知去到, 只有一班人開始緊, 成個場有成差不多廿幾個爐, 只有一個爐係用緊, 真係明白晒佢地點解要收訂先, 如果到左現場望一望都有掉頭走嘅諗法!!點解!?佢地食物選擇少的可憐, 食物處理有欠衛生(完全無用冰塊保持食物溫度), 完全唔多覺有 refill 食物, 都唔在講, 服務態度差到爆就真係接受唔到.話說佢地營業到深宵1:00am, 佢地職員12:05am左右過嚟要我地結賬, 我地好理解, 都好快付款結賬. 之後大概12:45am我地有其他朋友過嚟接我地同行中朋友回家, 朋友見我地都差唔多走, 諗住坐埋一邊等我地食埋D食物唔好浪費, 閒聊間講左句"我地坐埋一邊等埋你地一齊行啦, 我地唔食野, 佢都吹唔漲啦.", 點知佢地職員咁啱行過, 即刻大大聲回左句 "我唔係吹你唔漲架, 我地計人頭收費, 我點會吹你唔漲". 仲話我地朋友說話囂張嘩大佬呀, 我地自己朋友間閒聊吹下水, 洗唔洗咁大反應呀!!!黑名單!!

點解!?

黑名單!!