2020-06-29 3931 views
早個星期前已經要訂定枱📞,因爲呢間「樂天放題」真係好鬼多人,我同老公同埋我細佬三個人諗住辛苦工作💪咗成個星期,今日星期日就去食番餐好嘅!因爲之前(疫情及反收例前)都有去過好幾次,每次都一定好好食😋,諗住去呢間實無死,點知……唉😱!去到要攞佢哋個Apps📱落嚟,然後先可以自行點餐📝,當一打開個主頁就係刺身🍣9,以為有好多款(刺身)比你揀,點知都只係得四款供選擇,就連其他款式都係一樣,每款都只得4 - 6樣供你選擇,就連我最鍾意食嘅酥炸生蠔都冇左,同之前(疫情及反收例)前完全係兩回事,依家去食真係又貴又唔低食,所以我在此提一提準備去呢間食放題嘅朋友仔,若然期望同以前一樣有咁多嘢食嘅話,我覺得你最好放棄唔好去。這全都是我自己的想法。最後補充#唔知會唔會因爲我哋係優惠時段去食《5:30 - 7:30》$230及加一服務費(照原價計),所以就特別少食物供選擇,如果係就更加激氣。