滿屋日本料理放題種類都幾多大人小朋友都啱食,今次試大埔新店。 外面有熟食同冷盤可以先食,用QR Code落單又快又準,片刻雜錦刺身巳上枱,包含甜蝦,泰式生蝦,大赤蝦,赤貝,北寄貝,希靈魚,三文魚,吞拿魚,油甘魚,北海道帶子刺身,仿鮑片,蟹棒,洒煮榮螺片和深海八瓜魚共14種美食,巳經不簡單,份量十足,巳經回本。繼續美食,點了創作壽司包括鵝肝拌帶子壽司,雪燕魚籽花之戀,海膽吞拿魚蓉壽司和花之戀 ,無論明目同埋外貌都十分吸引, 食到嘴舐舐。海膽手卷和蟹籽軍艦也不錯,新鲜好味。串燒選了牛舌,雞軟骨和海蝦, 很惹味。 特別喜愛蒲燒鰻魚和黃金燒扇貝,皆重複再點。肚子實在太飽,最後食水果🍉甜西瓜同爽哈密瓜🍈来消化下,因為要終極再食HaagenDazs和Movenpick雪糕。仲有甜品,小朋友好岩食美中不足係店舖較為細小擠迫, 希望下次幫襯已經可以轉為大舖位,令到我哋可以更加享受呢一間平民價超值放題餐廳。

仲有甜品,小朋友好岩食