由前菜到甜品,都食得出廚師對食物既執着同熱誠👍🏻 1.)自制麵包好鬆軟2.)由3種菇煮成既湯超級超級正帶有小小辣,連男朋友本身吾食得辣既都話正😋3.)沙律菜同蕃茄都超甜超新鮮4.)帶子加蝦膏mix埋既口感無辦法用言語去形容, 擺盤亦係一絲不苟🤩5.)威靈頓牛柳入口即溶,自製酥皮好鬆脆,配菜有薯仔、紅蘿蔔、羽衣金蘭、西蘭花、椰菜花,全部都焗得剛剛好👍🏻6.)藍莓芝士蛋糕🍰 自家製藍莓醬配上啖啖香濃芝士味 絕配😋 男朋友話依個蛋糕勝過出面好多名蛋糕店😋雖然只有一個女仔服務員(超talkative),但我覺得完全吾係問題,食野從來都吾需要人服侍,(正如買野一樣,亦吾鐘意有個人跟住你),反而餐廳會留空間俾客人去傾下計,靜靜地❤️原來你地已經開左6年,無任何既宣傳,靠既只係人傳人既口碑。欣賞廚師對食物既熱誠、信念,你地既食物無疑值得依個價錢,用料十足、絕對絕對係成正比👍🏻👍🏻
由前菜到甜品,都食得出廚師對食物既執着同熱誠👍🏻
1.)自制麵包好鬆軟
3.)沙律菜同蕃茄都超甜超新鮮