2018-04-18 224 views
荃灣中心一向只有平民茶記,有時想食好野就最近都要去DPark, 而家終於有好野啦!星期日下午曾經想黎食個lunch, 好惜遇上10多人的一圍大客,店仔細細,好板娘都說很多單,我有排等,唯有下次再試。過2日又過黎食個早既晚飯,成功食到啦!叫左花魚定食,有湯有汽水同一大條花魚,太抵食,只需$68,另加$15試一下芝士蛋糕。花魚煎得很好,外乾內多汁,重點係個柚子汁,帶出魚既鮮味,食飯都食多兩啖,飯上面仲有炸紫蘇葉碎,好有誠意!湯係面豉湯,有好多白、紅蘿蔔片,唔咸剛剛好,唔飲湯可改沙律。芝士多糕芝士味濃,好好味。😋下次再試其他野食~
芝士多糕芝士味濃,好好味。😋
下次再試其他野食~
燒花魚配柚子醬定食
燒花魚配柚子醬定食