2019-07-02 139 views
想同老公食放題,老公又想食生蠔,就去咗銅鑼灣放題加生蠔海膽任食!食放題有勁多刺身,加咗$100就可以任食生蠔海膽帶子見到啲圖好吸引即刻加!上得好快,好新鮮。先來個生蠔先,即叫即開大大隻感覺超新鮮,食落勁有海水味,係海洋嘅味道!睇吓啲海膽爆曬出嚟㗎!!刺身有三文魚、油甘魚、北寄貝、赤蝦、鮑魚片、希靈魚等。我就最最中意係蝦, 超甜超大隻!其他刺身亦都超厚切食極都食唔晒咁!壽司都好多種類,又有好多軍艦花之卷手卷等乜都有,應有盡有,一定有你喜歡。炸物又點會冇天婦羅,質素都好高。估唔到連泰式生蝦鳳爪都有!任食甜品。飲品方面有好多罐裝飲品,盒裝既都有。最正係有部1664生啤機,自己斟,幾好玩!每位400$有找。

睇吓啲海膽爆曬出嚟㗎!!

刺身有三文魚、油甘魚、北寄貝、赤蝦、鮑魚片、希靈魚等。

炸物又點會冇天婦羅,質素都好高。

估唔到連泰式生蝦鳳爪都有!
任食甜品

每位400$有找。