2010-03-25
又慶祝啦。檯上的紫茶花生酸菜挺好味。限時 1 hr 30 mins 交檯。響鈴火腿夾包 $120 - 金華火腿果然係貴,火腿加脆腐皮沾上 honey 後再夾包真係幾好味滬江抄飯 - 有海參、瑤柱絲、大冬菇,抄得乾身好好食抄牛肉 - 食得出新鮮的牛肉,少左 d 疏打粉整淋牛肉的感覺菜、蛋餃粉絲煲 - 蛋餃不油,正毛豆素雞冬菇 - 好大隻冬菇啊!素雞沒有類似出面素雞的味,真的很豆腐呢最後拔絲香蕉 - 等了 30 mins 才有,要賣左單都仲係度等緊。個碗冰都溶掉了。最後waiter 將上面有好多砂糖加麥牙糖的拔絲香蕉,浸一浸水上。無想像中的太甜,所以幾好,香蕉亦到位。服務 ok,太忙啦,所以招呼都幾漏氣。自己限時食完但就出唔到個甜品呢,摧勁多次先終於有…真係拔好耐,佢醒目的話,應該差唔多自己識得叫廚房開始做,交唔到檯 is not our fault la。
檯上的紫茶花生酸菜挺好味。
限時 1 hr 30 mins 交檯。
滬江抄飯 - 有海參、瑤柱絲、大冬菇,抄得乾身好好食
菜、蛋餃粉絲煲 - 蛋餃不油,正
服務 ok,太忙啦,所以招呼都幾漏氣。