2018-06-20 1498 views
預祝肥髀生日,本來想帶佢出去食好野,睡公主訓到天黑先肯醒,魚佬就帶佢去會所食,會所有上下兩層餐廳,下層比人包場,上層火鍋嗰層做晚飯(門口個名又唔係北園)地方乾淨企理,我到時已上咗茶及花生🥜,餐牌小菜選擇多,又有晚市孖寶嘅小菜!小菜套餐($438)招牌地圖叉燒:蜜汁叉塊厚切,淋身嫩滑,纖維有點粗,所以痴牙!味道好味!椒鹽龍躉頭腩:避風塘式炸頭腩,鹹香惹味唔辣,頭腩外脆內嫩滑!幾鮮味!好味!蒜茸粉絲蒸貴妃蚌6隻:貴妃蚌尺寸正常,無沙唔腥,粉絲索晒啲汁!好味西蘭花🥦炒帶子($148)細細碟,份量唔多夠,西蘭花爽口,帶子唔似炒過,似係灼好放在西蘭花面咁!帶子軟滑唔腥!味道幾好清蒸星斑仔($68)細細條蒸得剛剛好,魚肉滑,落豉油熟油剛剛好!白飯($13)白飯碗熱到辣手,應該係𢳂好放在焗爐內存熱,幾鬆軟!茶位($14)茶葉都幾濃香花生($10)鹹脆好味芋頭紅豆糖水(送)食物幾好,店員勤快,好似我哋碟叉燒遲遲未有,問女店員佢跟進後會過來講多聲來緊!唔會跟完就算!晚飯小菜環境舒服
小菜套餐($438)
地圖叉燒

茶位($14)茶葉都幾濃香
花生

花生($10)鹹脆好味
芋頭紅豆糖水

芋頭紅豆糖水(送)

晚飯小菜環境舒服

2018-06-19