2021-03-18 14 views
去左megabox 行街,行到攰想搵地方坐下食下野。但周圍都多人,又唔太岩食。上網睇吓,俾我搵到呢間餐廳😋價錢又唔貴,見幾正咁。位置就係megabox附近,一於揀呢間啦!🥳仲有優惠!一去到,環境幾靚,夠哂舒適闊落!Set dinner 都好吸引。前菜沙律🥗一啲都唔求其。有啲蟹肉係面,仲有好清新橙肉,食落好開胃😋配上一碗濃味既羅宋湯🍲飲落好香又有少少既辣味,好惹味!主菜揀左:黃金蟹肉闊條🍝賣相好靚呀!滿滿既蟹肉同鹹蛋黃舖滿左係面。將蟹肉同蛋黃撈匀,食落每一啖都有鹹香鮮味既味道,闊條麵好creamy 香滑😋牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條🍟平時食漢堡都好少揀軟殻蟹漢堡,總覺得漢堡係要食牛肉先好味。但見到呢個仲配埋牛油果🥑,好少有一於試下!軟殻蟹炸到好脆身🦀熱辣辣,連埋牛油果一啖食,可以解一解油膩,好清新既口感。唔錯👍🏻飲品都好特別,叫左杯棉花糖朱古力🍫賣相好靚,朱古力夠哂濃郁!加埋啲棉花糖同cream,夠哂sweet呀!冷壓蘋果汁🍹鐘意飲蘋果汁既就要試下喇!飲落好 fresh 既感覺,好香既蘋果甜味,好解渴👍🏻
去左megabox 行街,行到攰想搵地方坐下食下野。
但周圍都多人,又唔太岩食。上網睇吓,俾我搵到呢間餐廳😋

一去到,環境幾靚,夠哂舒適闊落!
Set dinner 都好吸引。

配上一碗濃味既羅宋湯🍲飲落好香又有少少既辣味,好惹味!

主菜揀左:
黃金蟹肉闊條🍝
賣相好靚呀!滿滿既蟹肉同鹹蛋黃舖滿左係面。

牛油果軟殼蟹漢堡配蜜糖薯條🍟

平時食漢堡都好少揀軟殻蟹漢堡,總覺得漢堡係要食牛肉先好味。
但見到呢個仲配埋牛油果🥑,好少有一於試下!

軟殻蟹炸到好脆身🦀熱辣辣,
連埋牛油果一啖食,可以解一解油膩,好清新既口感。唔錯👍🏻

飲品都好特別,叫左杯棉花糖朱古力🍫

冷壓蘋果汁🍹鐘意飲蘋果汁既就要試下喇!
飲落好 fresh 既感覺,好香既蘋果甜味,好解渴👍🏻