2020-11-29 38 views
最近加班好攰,收工約咗喺觀塘按摩,出發前想順便book埋晚飯,見呢間店幾多好評,仲好多貓貓(治癒), 想支持吓(你懂的),就決定試一試。入店要套鞋套,唔准追貓,同埋貓貓休息嗰間房既門口位唔准影相既安排幾好。一個人食,嗌咗個蟹肉意大利飯(唔記得全名叫咩)同四百次抹茶。個飯幾好食同埋都好多蟹肉吓,份量啱啱好。不過會有貓貓行來行去,又坐喺我對面張櫈,食食吓總忍唔住撩佢地玩,所以食得好唔專心至於四百次抹茶,雖然幾好飲同幾清新,但飲咗幾啖剩返大半杯,擺低手袋同手機(應該唔似走咗掛)去同貓貓玩時被收走了,可惜總括嚟講工廈地方大,環境闊落幾好坐。嘢食都ok,有機會會翻叮。下次再去,要行開時會記得叫人唔好收走嘢食住
(治癒), 想支持吓(你懂的),就決定試一試。

2020-11-24
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$175 (Dinner)