蘇廬, 大澳☕️最近冇得去旅行,相信大家都會喺香港唔同嘅地方行吓。平時好少入大澳,睇到好多食評都有介紹過呢間CAFE,今次難得黎到大澳好難唔嚟試一試。個人覺得食物方面其實同普通市區嘅Cafe嘅食物差唔多,佢勝在有市區做唔到嘅嗰種舒適嘅環境🍃不過其實大澳都好多人尤其是假日。價錢方面我覺得稍為貴咗少少,因為食物方面我始終覺得比較普通,味道又唔係特別驚喜🌝不過難得嚟到,偶然試吓一次半次,我又覺得值得嘅👍🏽.📍#G/F, 86-88 Kat Hing Street, Tai O #HappiMuffinNT🌟#HappiMuffin Rating: 7/10💰Price: $80-120 pp.#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南
蘇廬, 大澳☕️
🌟#HappiMuffin Rating: 7/10