我哋預先book咗位,嚟到安排咗中間嘅梳化位,其中一邊後面有啲盆景裝飾,好啱影相打卡😍 見到入面窗邊仲有啲靠窗嘅位應該係望住荃灣廣場中間個庭園,感覺都幾靚!•🥢 慢煮美國封門柳 $238呢個係其中一係想嚟呢間食嘅原因!睇相見到慢煮到封門柳好粉嫩嘅粉紅色已經流晒口水🤤 叫左5成熟啱啱好,牛柳嘅肉味好濃,嫩滑得嚟又有啲咬口,仲配左薯角同烤雜菜~薯角有啲啲乾,但入面嘅薯泥好飽滿!•🥢 煎北海道帶子•伏特加番茄奶油長通粉 $178帶子唔會太熟,但唔似有煎過咁😂 長通粉煮到比較彈牙偏硬少少,掛左好多醬汁,番茄奶油醬汁唔會太濃/太杰,食落幾開胃😋•🥢 Seafood Pizza $198諗緊order咩嘅時候見到Seafood Pizza都好多人叫,就揀左佢!呢到嘅pizza都係薄餅底,有啲似餅乾,咬落脆脆地,批邊就厚返少少,多啲煙韌,配料就有番茄醬、千島、唔同海鮮粒粒(三文魚、墨魚、蝦滑、蟹肉棒)、洋蔥、蘑菇同鰹魚乾,都幾豐富,幾好味!

🥢 慢煮美國封門柳 $238

🥢 煎北海道帶子•伏特加番茄奶油長通粉 $178