2022-07-10 452 views
今日下午去西環食午餐,食完午餐周圍行,天氣又炎熱,所以就想搵個地方兩下冷氣,飲杯咖啡,chill下。上網搵到附近有間質素幾高嘅咖啡店,所以就嚟碰吓運氣,睇吓有冇位。餐廳外面有一個冇冷氣嘅indoor空間位置,適合唔想吹冷氣嘅你,而餐廳入邊,位置都算多,環境非常寧靜,舒適,如果想靜靜地飲杯咖啡,係一個唔錯嘅地方。.🍚Nutella Latte我同女朋友都鍾意Nutella,所以我哋兩個都叫咗Nutella Latte. 咖啡一到,賣相非常靚仔,拉花絕對係高水平之作,有Nutella 既香味, 飲落亦唔覺太甜,同時又有咖啡香,色香味俱全。.總括然而,如果想有個安靜地方,飲杯咖啡,我推介你來。
🍚Nutella Latte
總括然而,如果想有個安靜地方,飲杯咖啡,我推介你來。