2021-12-11 136 views
聽過朋友介紹呢間餐廳 今次就去試試佢🍴 去左銅鑼灣既分店 店內都幾闊落 環境都唔錯😊 一坐低已經有墨西哥脆片比我地 配埋千島醬黎食 酸酸地咁好開胃😄/ DIY PASTA 溫泉蛋芝士忌廉鴨胸扁意粉+龍蝦 🌟$168+$48🌟呢一個餐包左前菜 湯同餐飲🍹 前菜係田園沙律 蔬菜幾新鮮 醬汁亦都調得幾好味~ 而嗰日既湯係南瓜湯 南瓜味道幾濃 亦都食到南瓜肉打成嘅絲👍🏻 主菜方面可以自由配搭 自己揀醬汁 意粉同配料 價錢唔算平 但份量都好多🙌🏻 揀咗嘅溫泉蛋芝士忌廉汁好Creamy 奶油味好香濃 啲汁掛晒喺扁意粉上面😋 鴨胸都有好多件 食極都仲有 味道都唔錯唔會太鹹👍🏻 另外加咗$48叫咗龍蝦 冇諗過咁嘅價錢有咁既size🤩 龍蝦都幾新鮮 有好多肉同膏 好抵!店員亦都主動比鉗我地 仲教我哋點樣容易啲食 好好服務🤣 / 炭燒美國頂級牛扒 配黑松露燒汁 🌟$328🌟呢個係dinner set既選擇黎 一樣有包前菜 湯同餐飲🍹 牛扒揀咗五成熟 黎到熟嘅程度啱啱好 肉質嫩滑 好易咬同唔韌 亦都保留到肉汁 唔會好乾😋 雖然牛扒睇落唔算好大塊 但因為佢好厚 所以食完都好夠飽👍🏻 另外亦有松露薯蓉同水煮蔬菜

/ 炭燒美國頂級牛扒 配黑松露燒汁 🌟$328🌟
呢個係dinner set既選擇黎 一樣有包前菜 湯同餐飲🍹 牛扒揀咗五成熟 黎到熟嘅程度啱啱好 肉質嫩滑 好易咬同唔韌 亦都保留到肉汁 唔會好乾😋 雖然牛扒睇落唔算好大塊 但因為佢好厚 所以食完都好夠飽👍🏻 另外亦有松露薯蓉同水煮蔬菜伴碟~

藍莓芝士蛋糕 🌟set +$1🌟
呢個甜品係兩個set都可以加配既 只要加一蚊就有😆 蛋糕正方形細細個 芝士味都幾濃 幾好味😋

🔻
整體餐廳環境舒服 食物質素唔錯 店員服務亦好好 好主動幫我地收返啲食完嘅碟 同問有冇嘢需要幫手👍🏻 呢間係觀塘同旺角都有分店 可以去試試💯