(Non-member)
平時去開鐵板超, 諗住去試下其他鐵板燒就選擇左和井. 一入到去鐵板位冇晒都幾失望, 得order 枱坐. 4個人叫左兩個二人餐帶子同大蝦+聖子皇x2 . 食物泥講唔岩我食, 大部份食物都要用大量蒜容去整, 本身我唔鍾意食蒜容, 如果鍾意食蒜容既人應該會好鍾意. 仲有d野好多油, 見到推油攪到食慾大減.佢地既服務我就覺得唔掂, 雖然面帶笑容, 又會同你講下野, 但做既野就拎我好不滿.1. 放低左豌炒飯, 隔一陣乜都唔講冇啦啦拎返走, 然後擺過另一豌落泥, 非常冇禮貌>.<2. 食完晒收野個陣, 冇啦啦收埋我地三杯未飲完既清酒, 之後同佢講, 佢拎返其中一杯比我地, 真係比佢激死, 淨係識得講對唔住係度笑, 都唔知請埋d 咩人.講環境真係好好彩冇坐鐵板位, 因為當人多個陣, 油煙好犀利. 尼間野一定唔會再泥, 去鐵板超價錢都係貴小小, 但比質素的話就差好遠.