Hiring
Salary negotiable
25 days ago
$16,000-$19,000
Monthly
係疫症之下仲要做野,於是想搵間坐得舒服d既餐廳去到差唔多兩點,唔洗等位,望落好舒服,自成一閣咁呀,仲有天然光,感覺開揚好多選擇,因為唔太餓,無跟湯,叫左個魚d staff好好,會留意住你有咩需要,因為地方算大,d staff唔會話企定定係一個位,我一枱頭想落order, 即刻有 staff黎, good ar飲品果茶好快到,係百香果,好 fresh既感覺,岩晒做野做到攰既我~叫左馬面魚柳·香草燒薯·法邊豆·榛子牛油汁呢款馬面魚柳質地略似雞肉,油份少,幾特別,不過本人係鐘意有魚油香同滑身既魚,所以對我黎講就一般。另外值得講既就係榛子汁好特別,同薯仔好夾,個榛子汁令牛油充滿果仁香,應該煮既時候有一齊爆一爆,用煎過既薯仔沾上果仁油,入口順滑非常!只餘下法邊豆,本人對粗纖維麻麻地。總括黎講都ok, 係環境舒適係賣點!
係疫症之下仲要做野,於是想搵間坐得舒服d既餐廳

1985 views

好多選擇,因為唔太餓,無跟湯,叫左個魚

叫左馬面魚柳·香草燒薯·法邊豆·榛子牛油汁

只餘下法邊豆,本人對粗纖維麻麻地。

總括黎講都ok, 係環境舒適係賣點!
2020-01-23