2022-06-30
餐廳環境佈置都幾有格調,咁啱安排咗window seat比我地,梳化位夠闊落坐得好舒服,午市menu有西式同日式可供選擇,我地今次就揀左日式,朋友叫左手握壽司,我就叫左個松葉蟹肉海鮮丼🍣🍣🍣🍣季節手握壽司盛 10件配 迷你稻庭烏冬 💰388手握壽司會視乎當日新鮮食材而定,今日有: 火炙吞拿魚 truffle 、金目鯛、炙燒左口魚邊、油金魚、深海池魚、帆立貝伴黑魚籽、海鰻、松葉蟹肉、紅葉辣醬帆立貝、甜蝦,魚類刺身好新鮮,魚油甘香唔會腥,甜蝦壽司鮮甜爽彈,配埋個迷你稻庭烏冬已經好飽❤️❤️❤️🍣🍣🍣松葉蟹肉海鮮丼 💰328上面鋪左滿滿松葉蟹肉,新鮮生拆既蟹肉好鮮甜,見到一絲絲既蟹肉好滿足,仲有油甘魚豐腴甘香既魚油,完全唔會有腥味,全部都好鮮甜,所以基本上成餐飯都唔會要點豉油。飯就係赤酢壽司飯,蟹鉗係超級超級之大隻,大隻到成口都係蟹肉🤤
🍣🍣🍣季節手握壽司盛 10件配 迷你稻庭烏冬 💰388
🍣🍣🍣松葉蟹肉海鮮丼 💰328