2020-10-14
對於一個好鍾意食燒烤的人能夠做懶人 開住冷氣 仲要唔洗看住啲食物會唔會燶 的確係恩物😍今日去左試呢間以燒烤任食為主題的餐廳第一次食 感覺好新奇每一枝鋼簽上都有個齒輪 而爐邊有一鐵鍊一直運行 咁當你將枝簽放上爐上面時 齒輪會一直轉動令食物一直自轉 所以只需要將食物放上爐面 就可以慢慢傾計 等差唔多熟嘅時間搽醬 係時候就上碟啲食種類都好足夠 我最愛嘅牛舌菠蘿同蕃薯仔都有 推介台灣腸 辣肉腸 蝦卷 多春魚都ok 燒烤當然唔少得嘅棉花糖都有!淨係棉花糖我自己都食左十粒 唔洗睇火呢下真係好正😀調味都係自己搞掂 有個調味架係檯面 辣粉孜然粉燒烤汁等等擺哂係度不過個人最愛都係用蜜糖 如果有蜜糖供應 我會再加多啲分!仲有飲品任飲 汽水豆漿檸檬茶都有 唔好以為個爐好細 好似要燒好耐咁 其實開始左之後 一邊食一邊傾 係一路密密食無停手 基本上一個半鐘都好夠 我同老公都已經投降臨走仲會畀返杯哈根大師你 今日係士多啤梨同朱古力 大路味道但作為飯甜品當然唔錯啦
今日去左試呢間以燒烤任食為主題的餐廳
第一次食 感覺好新奇
不過個人最愛都係用蜜糖 如果有蜜糖供應 我會再加多啲分!
仲有飲品任飲 汽水豆漿檸檬茶都有